Jobbet Vi söker en junior utvecklare inom .net! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en junior utvecklare inom .net! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som brinner för programmering samt har erfarenhet av .net och C#? Vill du jobba i en varierande roll hos en stor aktör inom IT-branschen? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar nu med en stor aktör inom IT-branschen som arbetar med att utveckla och marknadsföra lösningar för tillväxt och övergång till fibernät. Företaget arbetar med ny teknik för att underlätta människors vardag och med tio års erfarenhet i branschen arbetar de idag med de största plattformarna. De är en internationell koncern med kunder över hela världen vilket skapar goda utvecklingsmöjligheter för företagets anställda.

Vi vill därför hitta dig som är intresserad av att arbeta i en varierad roll där du får chansen att arbeta med mer än bara programmering. Som person har du ett inre driv och en strävan efter att utvecklas tillsammans i ett team med kompetenta kollegor. I denna tjänst kommer du att ha nära kontakt med kunder där du jobbar mycket med utveckling, problemlösning och utveckling av konfiguration av nätverkselement.
Vidare kommer du delta i projektmöten, ansvara för omfattningen på design under pågående projekt, hålla i utbildningar för kundpersonal samt planera, strukturera och sätta deadlines kopplat till arbetet tillsammans med dina kollegor. Du kommer alltså ha en varierad roll där det ingår mer än enbart programmering och därför bör du som söker uppskatta detta!

Vi erbjuder dig en anställning genom StudentConsulting under 6 månader, därefter är planen att du blir anställd på kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som har gått utbildning till civil- eller högskoleingenjör eller annan likvärdig utbildning där det har ingått kurser inom .net och C# då dessa är kompetenskrav. Erfarenhet eller kunskaper i andra språk och ramverk så som Linux, MySQL eller PHP är meriterande. Det finns inget krav på tidigare arbetslivserfarenhet men det är viktigt att du har en inre vilja och ett driv för dessa arbetsuppgifter. Som person är du tekniskt intresserad med en stark vilja att lära dig mer. Du är ihärdig och engagerad i ditt arbete där du håller en hög kvalitet i ditt jobb. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Visst är detta ett jobb för dig?

Vi jobbar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat. Uppstart sker i överenskommelse med kandidaten så vänta inte med att söka utan skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45746

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till