Jobbet Vi söker en Junior Systemspecialist till Sergel! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Junior Systemspecialist till Sergel! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Sergel står inför en stor systemförändring och i rollen som Systemspecialist får du arbeta med de flesta delarna i det. Det är en central roll för deras verksamhet där du kommer arbeta brett med alla aspekter av mjukvaran samtidigt som du har mycket kontakt internt såväl som externt. Detta är en möjlighet att komma till ett företag som verkligen vill satsa på dig och vara med i din långsiktiga utveckling. Du kommer till ett team med mycket humor, hjärta och kompetens som gör att man längtar till nästa arbetsdag!


Om tjänsten
I rollen som Systemspecialist kommer du bli en del av ett nytt team om tre personer som ska jobba med företagets viktigaste system. Du kommer jobba med införandet av det nya systemet och när det är gjort kommer du fortsätta löpande arbete kring det. Du blir involverad i alla delar av utvecklingscykeln inklusive kravanalys, lösningsdesign, implementering, testning, leverans och underhåll.

Detta är en möjlighet att utvecka ditt affärstänk och få jobba i ett stort projekt som påverkar samtliga av företagets kunder. I denna roll får du dessutom bli en del av ett härligt team som har mycket humor och strävar alltid efter att skapa en varm och lättsam stämning på arbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som Systemspecialist kommer du ha en vardag där det händer mycket saker hela tiden. Du kommer ha många olika kontakter internt såväl som externt. För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i rollen på bästa sätt får du en introduktion i hur verksamheten fungerar samt i dina arbetsuppgifter. Utöver introduktionen kommer löpande kompetensutveckling inom applikationer och system att ske.

Några exempel på arbetsuppgifter:

• Designa, implementera och övervaka interna integrationer och kundintegrationer
• Säkerställa att pågående IT-projekt uppnår de krav som finns från interna och externa parter
• Stötta kunder i frågor som rör implementering av integrationer
• Löpande arbete med systemet
• Vidareutveckla arbetsprocesser, applikationer och system

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT alternativt arbetslivserfarenhet inom beskrivet område
• Har förståelse för SQL och XML då arbetet kommer att omfatta dessa språk
• Har goda kunskaper i både svenska och engelska flytande i tal och skrift då all kommunikation sker på dessa språk

Det är starkt meriterande om du har jobbat i en liknande bransch samt om du har goda kunskaper i xPath, C#.NET, Python, Java eller Javascript.

Som person är du kommunikativ, självgående, strukturerad och ansvarstagande.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse dock senast september
• Omfattning: Heltid
• Placering: City, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Sergel är ett företag som erbjuder kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum. De startades 1988 av Televerket och har nu kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med över 360 anställda. Sergels fundament grundar sig på människor och deras unika förutsättningar som de kallar för det goda kundmötet. Ett synsätt som gett Sergel förtroendet att hantera de största volymerna i branschen och således gjort dem till en marknadsledande aktör med starkt fokus på tillväxt.

Referens

15029977-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till