Jobbet Vi söker en IT-Konsult till Office i Kiruna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en IT-Konsult till Office i Kiruna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Har du ett stor intresse för IT och tidigare arbetslivserfarenhet från branschen? Är du kommunikativ, förtroendegivande och redo att ta nästa steg i karriären? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

I rollen som IT-konsult kommer du att ta ansvar för hela eller delar av Office kunders IT-miljö genom att projektera lösningar, göra installationer samt övervaka deras funktioner i driftmiljön. Du kommer också att bidra och ge stöd med din tekniska kunskap till kundernas utveckling inom IT genom att sätta in dig i deras verksamhet och förstå den ur ett IT perspektiv.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som IT-konsult är:
- Vara en del av Office Leveransteam och jobba tillsammans med kollegor inom Sälj och Servicedesk för att leverera tjänster med hög kvalitet till kunderna.
- Vara tekniksupport genom rådgivning, installation, felsökning och övervakning
- Vägleda och bidra till kunders utveckling inom IT och Office 365

Detta söker vi:

Att jobba tillsammans med Office ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Du har goda språkkunskaper i engelska både i tal och skrift. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och håller dig uppdaterad inom området. Stor vikt läggs vid din personlighet och ditt intresse och erfarenhet inom utveckling. Resor i länet kan förekomma, B-körkort är därför ett krav.

Det är meriterande är om du har:
- Erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av server, nätverk, datorer och kringutrustning
- Goda kunskaper i Microsoft Windows klient och serveroperativsystem
- Erfarenhet av Powershell
- Erfarenhet av Officepaketet.
- Goda kunskaper inom nätverk som design, routing firewall etc.
- Goda kunskaper inom Microsofts operativsystem, både klient och server
- Goda kunskaper i Office 365 (SharePoint, Teams, Flow och OneDrive etc.

Innehar du dessa meriterande kompetenser vill vi att du lyfter fram det i din ansökan. Tjänsen kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person för jobbet. Vi genomför urval och intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag passerat. Är du intresserad-skicka därför in din ansökan redan idag! Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter större delen av rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Office. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson på mail via therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Office erbjuder IT-baserade lösningar med tjänster och produkter till företag och offentlig förvaltning, med fokus på effektiva arbetsredskap inom IT, Dokument, Möten och Telefoni. Lösningarna bidrar till att förbättra våra kunders effektivitet och lönsamhet. Våra kunder ska kunna skapa, organisera och visualisera digital information; hur de vill, när de vill och var de vill.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54113

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till