Jobbet Vi söker en Installationsplanerare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Installationsplanerare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du en elektrisk bakgrund och tycker om att jobba självständigt?
Talar du engelska flytande?
Har du erfarenhet inom rullande materialindustrin?
Du har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en Installationsplanerare till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik

Som installationsplanerare kommer du ansvara för integrering av enskilda datasystem i fordon. Du kommer att skapa / uppdatera gränssnitt och kablagekoncept och säkerställa korrekt implementering under hela produktionsperioden (mycket viktigt med avseende på förändringar, ETCS Upgrade, Interior Upgrade etc.) Du kommer även ha hand om dimensionering och val av installationsmaterialkabel, kontaktdon, kabelfixningar med mera. Även dessa följande arbetsupggifter:

• Skapande / kontroll av alla produktionsrelaterade dokument (anslutningslistor, enhetslistor, monteringsritningar, BoM ....)
• Implementering av jordning och EMC-koncept enligt gällande standarder, inklusive detaljerad dokumentation (schema, ritningar)
• Skapande av Redx för E3 och mekanik, ansvar för Redx fullständighet (i nära samarbete med alla berörda parter)
• Stöd för eftermontering, produktion, leverantörer
• Tfs underhåll
• Granskning av dokumentation och manualer / kryssrutor med schema, krav mm
• Generering av dokument
• Granskning av testinstruktioner med hänvisning till teknisk dokumentation / schema mm
• Generering / översyn av SW-specifikationer
• Utförande / support av test
• Generering av ändringsförfrågningar
• Generering av kretsscheman
• Tekniska beräkningar
• Analys och genomförande av kund- och normativa krav
• Gränssnittshantering

Detta söker vi:

Du behöver ha en elektrisk bakgrund på avancerad nivå. Du ska kunna tala engelska flytande. Vara självmotiverad och kunna jobba självstädningt, du gillar även att arbeta i lag. Du har erfarenhet inpom den rullande meterialindustrin. Du har även kunskap och förståelse av relevanta järnvägsnormer. Även full förståelse för RAM- och säkerhetsprocesser och generell SW kunskap.

Krav

1. Prata svenska och engelska.
2. Finns på de vanliga X2U-platserna i Västerås.
3. Har erfarenheter med SAP, särskilt för dokumenthantering.
4. Måste resa till ABB CH för träning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49007

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till