Jobbet Vi söker en HR BP till Coop Butiker och Stormarknader har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en HR BP till Coop Butiker och Stormarknader publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en ny medarbetare till HR och Distrikt Stockholm. Vi söker en HR Business Partner med gedigen erfarenhet från självständigt HR-arbete samt vilja och vana att jobba i nära samarbete med övriga HR-funktioner. I rollen som HR Business Partner driver du samtliga HR-processer och ansvarar för att distriktets chefer får stöd inom personalområdet.

Vi erbjuder dig
CBS genomgår en spännande förändringsresa vilket skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som HR Business Partner. Du kommer få möjligheten att ingå i ett engagerat och affärsinriktat HR-team som bidrar till ett framgångsrikt CBS, där du kommer att stötta och utveckla ledare i organisationen. Ditt arbete är rörligt och fritt med stort eget ansvar och du kommer att få jobba med hela HR-bredden. Och inte minst, du kommer att göra skillnad. Låter det roligt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen
I rollen som HR Business Partner hos CBS driver du samtliga HR-processer och ansvarar för att distriktens chefer får stöd inom HR.

Du kommer att;

• Coacha och utveckla chefer i deras personalansvar och i genomförandet av HR-processerna t. ex. rekrytering, prestationsprocessen, rehabilitering och arbetsrätt
• Ansvar för att implementera och säkra efterlevnad av policys och riktlinjer
• Genomföra utbildningar av ledare i butik (t. ex. i arbetsmiljö och arbetsrätt)
• Driva och följa processer inom prestation, rekrytering, avveckling och rehabilitering
• Förhandla i regionala frågor och säkra relationen med de fackliga företrädarna
• Vara stöd till distriktens chefer i bemanningsfrågor
• Vara engagerad och drivande i olika HR-projekt

Din profil
Du gillar att jobba självständigt och har hög kapacitet att ge konsultativt stöd vilket kräver hög integritet och mognad. Du vågar utmana cheferna och kan samtidigt balansera detta med ett serviceinriktat förhållningssätt och prestigelöshet. Du samarbetar såväl internt inom HR som inom bolaget i stort.

Generellt i rollen behövs god förmåga att planera, prioritera och på ett systematiskt sätt genomföra insatser med hög kvalitet enligt tidplan. Din förmåga att ta dig an komplexa sammanhang och se lösningar framför problem är god. Noggrannhet, när så krävs, är viktigt. Detta kopplat till bl.a. processer, protokoll, och hantering av arbetsrättsliga situationer.

Din bakgrund/erfarenhet

• Akademisk examen inom HR/PA
• Minst 7-10 års erfarenhet av självständigt brett HR-arbete
• Arbetat med HR inom personalintensiv verksamhet med såväl tjänstemän som kollektivare 
• Dokumenterad erfarenhet att kunna genomföra operativa processer och erfarenhet av att självständigt driva möten och fackliga förhandlingar
• Mycket goda kunskaper inom MS Office samt körkort

Söka tjänsten
Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 10 augusti 2020. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, 0733-91 41 08, ylva.ottosson@jurek.se

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 240 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 16 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.


Referens

58D79E89EFF54E749FCA75189872BC8C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till