Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en händig fabrikssnickare till Veddige! jobb i Kungsbacka på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en händig fabrikssnickare till Veddige! på Uniflex

Vi söker en händig fabrikssnickare till Veddige!

Uniflex Kungsbacka, Hallands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu händiga snickare inom hustillverkning för uppdrag till vår kund i Veddige. Du kommer initialt erbjudas en anställning via Uniflex med goda möjligheter till övergång i anställning hos kund. Som fabrikssnickare kommer du efter ritning och instruktion arbeta i företagets produktion.. Arbetet bedrivs inomhus och du är behjälplig med tillverkning av moduler så som väggar, bjälklag etc. Krav för tjänsten: • Gymnasial utbildning inom bygg eller motsvarande • Snickerivana • B-körkort och tillgång till egen bil Meriterande för tjänsten: •Erfarenhet av ritningsläsning samt hantering av spikpistol Lön enligt gällande GFL

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har utbildning inom trä, t .ex. bygg & anläggning. Alternativt är du händigt lagd och gillar att renovera och snickra på fritiden. Minst lika viktigt är dina personliga egenskaper. Företaget värdesätter dig som har en positiv attityd, tar egna initiativ och har ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet innefattar en del tunga lyft.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57155