Jobbet Vi söker en Google Ads Analytiker till Timelab i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Google Ads Analytiker till Timelab i Luleå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du den som gör inköpslistan i Excel? Är du analytisk ut i fingerspetsarna och letar efter nya utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Timelab är en produktionsbyrå med fokus mot programmering, systemteknik, automatiserad digital marknadsföring och IT-drift. Företagets kunder består av allt från små affärsverksamheter till stora internationella företag. Timelab levererar skräddarsydda lösningar till både privat och offentlig sektor. Timleab kan stolt titulera sig officiell Google Partner! För alla företag är det oerhört viktigt att man marknadsför sina produkter och tjänster på ett konkurrenskraftigt vis, Timelab hjälper till med just detta! De flesta människor idag använder trots allt Google när de söker efter produkter och tjänster, 95% av all söktrafik går till de företag som syns på Googles förstasida. Genom denna plattform ökar företag sin omsättning och marginaler! Timelab, är nu i behov av en Google Ads Analytiker på heltid som hjälper till med detta arbete. Som anställd hos Timelab kommer du dagligen att arbeta med ett gäng glada dedikerade kollegor. Du kommer att vara stationerad i Timelabs nybyggda huvudkontor beläget ovanför Shopping galleria centralt i Luleå. Miljön är avslappnad och välkomnande!

I rollen som Google Ads Analytiker hos Timelab hanterar du kunders digitala annonsering. Du skapar kampanjer, håller dialog med kunder och ger förslag på budgetar och förändringar på kontot. Du koordinerar med grafiker kring vilket innehåll som behövs i marknadsföringen. Fokus kommer att ligga på tester, analysering av data och förbättringsarbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för statistik, du gillar siffror och analys av resultat. Du har en fallenhet för affärer och marknadsföring. Vidare är du driven och ansvarstagande. För att du ska vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du är bekant med- och har arbetat med Google Ads tidigare. Det är ett stort plus i kanten om du är certifierad!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och Timelabs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via telefon: 072-2145329 eller e-post: therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53234

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till