Jobbet Vi söker en finsktalande student till kundtjänstarbete i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en finsktalande student till kundtjänstarbete i Malmö publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att ge kundservice i toppklass? Är du en driven, framåt och serviceorienterad person? Nu söker vi Dig som vill ha ett meningsfullt extraarbete som finsktalande kundservicemedarbetare.

Information om uppdraget:

För kunds räkning i Malmö söker vi nu en driven, noggrann och positiv student som tycker att det är kul att arbeta med service och som skriver och pratar finska obehindrat.
Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär kontakt med företagskunder via telefon och mail samt företagets interna försäljnings- och distributionsavdelningar i Finland från vårt kontor i Malmö. Tillsammans med kunden löser du deras frågor så att det för kunden känns att de har fått bästa möjliga service. I tjänsten ingår även en del administrativa arbetsuppgifter samt att hantera utgående samtal för att kvalitetssäkra vårt arbete.

Vår kund arbetar utifrån konceptet ”one-stop-shop” vilket innebär att arbeta med allt från att hantera kunders förfrågningar till accounting och merförsäljning. Förutom kontakten med våra kunder hanteras även:
- Kontrakt och uppdatering av prislistor
- Fakturering och indrivning av utestående betalningar
- Koordinering med inkassoföretag

Arbetet kommer att fungera som ett extrajobb vid sidan av dina studier, där du under terminen bör kunna jobba minst två dagar i veckan. Du kommer under uppdraget vara anställd genom Student Consulting men arbeta ute hos vår kund. Tillsättning av tjänsten sker omgående så tveka inte med din ansökan

Detta söker vi:

I rollen som kundtjänstmedarbetare jobbar du främst med att ta emot inkommande samtal från företagets kunder, besvarar deras frågor och är lyhörd för deras önskemål. Vid sidan av samtalen administrerar du och följer upp de ärenden du behandlar.

Kvalifikationer:
- Flytande finska i tal och skrift.
- Behärska engelska i tal och skrift är en fördel
- Erfarenhet av kundtjänst, call center och/eller B2B

Sökord: Kundtjänst, kundservic, support, extra, finsktalande, finska

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45753

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till