Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en erfaren Lagerchef till vår kund i södra Stockholm! jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en erfaren Lagerchef till vår kund i södra Stockholm! på Lernia

Vi söker en erfaren Lagerchef till vår kund i södra Stockholm!

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid

För kund räkning söker vi nu en Lagerchef till deras lager i Söderort! Har du tidigare erfarenhet från lager och arbetsledning och söker en tjänst där du får vara med och påverka? Detta är en direktrekrytering till vår kund i samarbete med Lernia bemanning. 

OM TJÄNSTEN

Ditt uppdrag är att leda, planera, och fördela arbetet på lagret och säkerställa att arbetsflödet fungerar optimalt. Du ansvarar för 35 medarbetare och rapporterar till logistikchefen.

Vår kund  erbjuder ett spännande och varierat jobb för dig som vill bidra till deras fortsatta expansion med stor frihet under ansvar.

OM DIG

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av lager och arbetsledning.
I din roll som Lagerchef ska du säkerställa att alla rutiner fungerar och efterföljs samt ser till att driva arbetet mot en effektivare arbetsplats. Du ansvarar för arbetsflöden i lagersystemetet, samt att rutiner för kvalitet, miljö och säkerhet efterföljs.
Vidare säkerställer du att kommunikationen och samarbetet med interna avdelningarna fungerar. Du arbetar nära de andra avdelningarna för att tillsammans utveckla organisationen och förbättrar rutiner för att nå målen och hålla en optimal lagerhållning, som också är en viktig del av arbetet.  

Som person är du kommunikativ med goda ledaregenskaper och har ett naturligt driv och är en coachande ledare. Du har lätt för att prioritera uppgifter, är resultatinriktad, samt har en förmåga att utveckla och se möjligheter i arbetsformerna och organisationen. Vi ser även att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Söderort
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: provanställning på 6-månader 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 167111