Jobbet Vi söker en driven affärskoordinator till vår nordiska försäljningsgrupp. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en driven affärskoordinator till vår nordiska försäljningsgrupp. publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med komplex tjänsteförsäljning.? Vi söker en affärskoordinator med skärpa, noggrannhet, administrativ förmåga och en vilja att skapa resultat och utvecklas i vår nordiska försäljningsgrupp!

Information om uppdraget:

Som affärskoordinator arbetar du med att analysera och projektleda våra större upphandlingar och strategiska affärer under ledning och stöttning av vår Nordic Bid Manager. Implementering av nya kundavtal är ett återkommande inslag i din roll så även uppföljning av befintliga avtal vilket bidrar till att StudentConsulting har branschens nöjdaste kunder! Du kommer dessutom att löpande jobba med affärsanalys, utvecklingsprojekt, administration och stöd till vår Key Account Manager grupp. Rollen fungerar som spindeln i nätet och du kommer dagligen ha kontakt med interna medarbetare på alla nivåer.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid med arbetstider främst under kontorstid.

Du erbjuds en roll med inblick i komplex tjänsteförsäljning på hög nivå och du kommer snabbt skaffa dig kunskap och erfarenhet av hela kundresan och försäljningsprocessen. Vi är ett ungt bolag, trots våra 20 år i branschen där det finns goda utvecklingsmöjligheter internt. Genom uppföljningssamtal som sker månadsvis skapar vi individuella utvecklings- och utbildningsplaner, för att du ska maximera din potential under din karriär på StudentConsulting.

Detta söker vi:

Din bakgrund ser vi innehåller en akademisk eftergymnasial examen (gärna inom ekonomi, juridik, försäljning eller liknande. Har du jobbat med administrativa arbetsuppgifter tidigare är detta meriterande. Viktigt är att du ser dig som en person som är noggrann och har känsla för detaljer. Då arbetet stundtals innebär många olika typer av arbetsmoment med olika deadlines så är en strukturell förmåga viktigt. Men viktigast är dina personliga egenskaper; engagemang, samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.

Är du redo att bli en betydelsefull kollega till vårt team och bidra till vår framgångssaga?
Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42965

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till