Jobbet Vi söker en driven affärskoordinator till vår interna försäljningsavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en driven affärskoordinator till vår interna försäljningsavdelning publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du vad som krävs för att arbeta med nordisk försäljning inom vår koncern? Vi söker dig med driv, noggrannhet, skärpa och en vilja att skapa resultat och trivs i rollen som spindeln i nätet.

Information om uppdraget:

Som Business Coordinator drivs du av att jobba med kunder och affärer i centrum. Du kommer att vara en central spelare för att ta vårt bolag till nya framgångar. Du får en möjlighet att arbeta mot de största företagen i Norden och tillsammans med dina kollegor fortsätta utveckla bemanningsbranschen.
Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid med arbetstider främst under kontorstid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att prioritera, strukturera och arbeta administrativt med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och har känsla för detaljer. Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och är beredd att hugga tag i det som behövs. Du kommer att ingå i ett team med nordiska koordinatorer och Key Account Managers, där du ansvarar för att koordinera och projektleda vår försäljning mot nya och befintliga kunder. I rollen kommer du främst att ansvara för det administrativa arbetet runt dessa projekt, projektleda privata och offentliga upphandlingar samt stötta organisationen vid implementering av nya kunder i samarbete med våra KAM:ar. Vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo. Därför är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Du bör ha en akademisk eftergymnasial examen (gärna inom ekonomi, juridik, försäljning eller liknande) och vara extremt noggrann och strukturerad. Du ska tycka om att skriva och utforma texter då du projektleder vår anbudsskrivning. Utöver detta behöver du ha en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, ha ett affärssinne och ett öga för layout. Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet är ett krav. Likaså goda kunskaper i engelska. Att du kan norska och/eller danska ses som meriterande. Din roll blir en central funktion inom vår nordiska försäljningsorganisation och du rapporterar till vår nordiska Bid Manager. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår framgångssaga. Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42965

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till