Jobbet Vi söker en dedikerad kundtjänstmedarbetare till Gjensidige! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en dedikerad kundtjänstmedarbetare till Gjensidige! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Prioriterar du att sätta kunden i fokus? Tycker du att god försäljning är bra service? Då är det just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Gjensidige expanderar och rekryterar nu en kundtjänstmedarbetare till företagskontoret i Luleå. Vi söker dig som är intresserad av försäljning och service! Vi certifierar dig och ger dig rätt verktyg för att du ska lyckas i jobbet. Vi förespråkar frihet under ansvar. Vi sätter upp höga mål och premierar att du som medarbetare sporras av eget ansvar. Som försäkringsrådgivare på vår kundservice arbetar du med service och försäljning inom företagssegmentet i Sverige. Ditt uppdrag är att ta emot samtal för att lösa de ärenden och problem som kunden önskar hjälp med. Du hjälper våra befintliga och framtida kunder att från start- till mål, finna rätt försäkringslösningar. Arbetet präglas av teamanda, och du kommer att tillhöra ett starkt team med erfarna kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som sätter kunden i främsta rummet. Det är viktigt att du motiveras av att göra affärer. Du trivs med att jobba proaktivt, målinriktat och självständigt. Du är social, framåt och har ett stort intresse för att konversera med människor. Du har god verbal kommunikationsförmåga. Du har en positiv attityd som bidrar till goda samarbeten med kunder och kollegor. Du är driven, och har som mål att lyckas bra med arbetet! Vi önskar att sökande har relevant utbildning, och/eller arbetslivserfarenhet inom branschen.

Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning sker så fort rätt kandidat hittats, så ansök gärna redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på; mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Gjensidige Sverige är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. 2016 firade vi 200 år, och idag arbetar 4 000 engagerade medarbetare i sex länder. Vi är stolt samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet, Svenska Handbollsförbundet och Svenska Hockeyförbundet.

Vårt företagskontor i Luleå ligger i ljusa moderna lokaler på Storgatan i centrala Luleå, nära busstationen. Här arbetar idag 23 personer med försäljning, kundservice, affärsstöd och mäklarservice med ledorden Tydlighet, Delaktighet och Glädje driver vi kontoret mot nya framgångar.

Vi erbjuder konkurennskraftig fast lön, och en mycket attraktiv provisionsmodell. Vi förespråkar personlig utveckling, och anammar detta genom uppföljning, utbildning och individuell coachning. Vi arbetar i en trevlig miljö, med dedikerade medarbetare som uppnår resultat och har roligt på jobbet! Vi genomför regelundet sociala aktiviteter för att främja god gemenskap. Utöver detta erbjuder vi flera attraktiva anställningsförmåner.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49761

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till