Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en Customer Success Manager! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en Customer Success Manager! på Academic Work

Vi söker en Customer Success Manager!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Saknar du driv och utmaning i ditt arbete? Längtar du efter att få ta initiativ, utveckla din serviceförmåga och växa i en roll som Customer Success Manger? Då söker vi dig som letar efter ett jobb där du får ta mycket eget ansvar och trivs med att arbeta i ett team med god stämning. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.


Om tjänsten
Academic work söker för Ropo Capitals räkning en Customer Success Manager. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering. För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital har idag 105 anställda och har sitt kontor i Bonnierhuset.

I rollen som Customer Success Manager kommer du få arbeta i en bred roll i ett nära samarbete med en erfaren kollega, där den ena dagen inte är den andra lik. Detta är ingen klassisk kundtjänst där du svarar i telefon, skapar ett ärende och sedan lägger på luren, faktum är att du knappt kommer prata i telefon alls. I rollen som Customer Success Manager arbetar du istället mycket mer proaktivt och strategiskt för att Ropo Capitals kunder ska vara så nöjda som möjligt. Du kommer ingå i ett team som består av Client service och Billing, avdelningen genomsyras av härlig stämning och högt i tak. Ropo Capital är ett företag som växer och utvecklas och vill därför ha dig som inte är rädd för förändring utan snarare älskar när det händer saker.

Du erbjuds

* Upplärning i rollens alla delar.
* Möjlighet att utvecklas.
* En mycket social arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att:

* Ha ett kommersiellt ansvar för ett antal olika kunder.
* Ta hand om och utveckla kunden i deras digitalisering och samtidigt behålla lönsamheten.
* Hålla i kundmöten.
* Delta i olika projekt.
* Vara kontaktpunkten för dina kunder.
* Hålla i operativa möten.
* Driva processer.
* Skapa presentationer i Power Point.
* Ansvara för det interna ärendehanteringssystemet.

Vi söker dig som

* Har tidigare erfarenhet av kundservice eller någon annan form av kundkontakt.
* Har en avslutad gymnasialutbildning.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då det krävs för arbetets utförande.
* God datorvana.
* Goda kunskaper i Officepaketet.

Störst vikt kommer dock att läggas vid personlighet där vi ser att du är orädd, initiativtagande och strukturerad. Du uppskattar utmaning och är inte rädd för att ta dig an dem. Du drivs av att ständigt utvecklas och få lära dig nya saker och ser inga problem med att vara självgående. Vidare ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att sprida energi och skapa trevlig stämning.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Torsgatan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ropo Capital önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Information om företaget
Ropo Capital har som mål att hjälpa sina kunder att bli framgångsrika genom en oslagbar fakturahanteringsprocess. De är pionjärer som förändrar branschen genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Ropo Capital har modet och förmågan att göra och tänka annorlunda. Från en startup till en målinriktad utmanare som tänker utanför ramarna. Vårt sätt att arbeta grundar sig på stark vinnarkultur!

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060657-SE