Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt! på Uniflex

Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som har CE-körkort för fjärrtransporter av gods. Du utgår från Växjö och kör mot destination Jönköping och Mantorp där du lastar och lossar gods. Arbetstiden är förlagd natt mellan kl. 23:15-09:00.

Personliga egenskaper
Vem är du? Vi söker givetvis dig som är duktig på att köra lastbil och som inte är rädd för problemlösningar! Vi tror att du tycker om människor och är trevlig att ha att göra med – både i trafiken, mot kollegor och givetvis gentemot kunder. Vi ser även att du är pålitlig och noggrann och tar jobbet på allvar och håller utsatta tider och deadlines. Krav •CE-körkort, YKB samt digitalt förarbevis •Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift Frågor om tjänsten besvaras av [ Email address blocked ] Vi tillämpar löpande intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Missa inte chansen till ett roligt arbete över sommaren! Ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt!
Uniflex Växjö Heltid
Installations- och säkerhetstekniker till Byggbeslag!
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Vi söker dig som har erferenhet av att köra skjutstativ till vår kund i Hallsberg
Uniflex Örebro Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55104