Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en administratör till Ryds Båtar! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en administratör till Ryds Båtar! på Uniflex

Vi söker en administratör till Ryds Båtar!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi på Ryds Båtar har sedan start strävat efter att ge våra kunder ett aktivt och bekvämt fritidsliv, självklart utan att göra ett enda avkall på kvaliteten. Vi tar med oss vår nyfikenhet och vår miljöomsorg in i framtiden och utvecklar fler nya båtmodeller. Till Ryds Båtar söker vi nu en flexibel administratör som vill stötta organisationen i flera led. Arbetsuppgifterna innefattar b.la inköpsavrop, hantering av lagersaldo, leveransmottagning och lagerföring. Du stöttar även försäljningen där du har en del kundkontakter och är med och utvecklar företagets webshop med tillhörande layout. Du är även aktiv på sociala medier och publicerar nyheter och hanterar prisuppdateringar till eftermarknaden. För att ytterligare stärka kvalitén är du med och tar fram styrdokument för att säkerställa att båtar är städade och kontrollerade inför leverans till kund.

Personliga egenskaper
Ryds Båtar söker nu en flexibel och nyfiken person som skall kunna ta tag i det som för stunden behövs. För rätt person är detta en rolig och varierade tjänst i ett företag med stort båtintresse! Du är lyhörd och kan prioritera i samarbetet mellan de olika avdelningarna och sysslorna. För att passa in i rollen är du: • IT-van och har goda kunskaper i sociala medier. • Serviceinriktad i mötet med kund och leverantörer. • B-körkort • Truckkort är starkt meriterande Uniflex intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löper ut, så välkommen med din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras lämpligen på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55572