Jobbet Vi söker en Account Manager till vår kund i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Account Manager till vår kund i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att göra affärer? Vår kund söker nu en account manager med ambitionen att bidra till deras fortsatta tillväxt!

Information om uppdraget:

Som Account Manager tar du över en befintlig kundstock, där du förvaltar och utvecklar samarbetet med kunderna. Du ansvarar själv för hela försäljningsprocessen från första kontakt till avtalsskrivning med kund. Primära arbetsuppgifter:

•Vårda och stärka samarbetet med befintliga kunder
•Utöka din kundstock med nya kunder
•Agera produktspecialist och expert inom IT-lösningar gentemot kunder
•Utveckla och sprida mer kompetens inom området internt

Kunden erbjuder:
•Fast lön + rörlig del
•Rikslunchkort
•Interna och externa utbildningar
•Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga karriärvägar
•Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av B2B-försäljning och minst ett års erfarenhet från IT-branschen. Det är viktigt att du har stort affärsfokus och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för. Vidare är du engagerad och driven där du tar ett stort eget ansvar och bidrar till kontorets starka laganda. Vi vill att du har fokus på dina relationer och att du har som mål att addera värde ute hos kund. Tjänsten kräver körkort.

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.
All kontakt kommer därför att ske genom Dajana Sutalo som är ansvarig rekryterare på detta uppdrag.
Dajana.sutalo@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49146

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till