SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker elmontörer till ett av Växjös mest attraktiva företag! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker elmontörer till ett av Växjös mest attraktiva företag! på Uniflex

Vi söker elmontörer till ett av Växjös mest attraktiva företag!

Uniflex Växjö Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en händig person med erfarenhet av montering? Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du? Då är du den personen vi söker! Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch. Som elmontör hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med elmontering efter kundanpassade elritningar. Du ansvarar för att sätta ihop, slutmontera och kontrollera dina egna produkter i grupp. Tjänsten passar dig som har stort intresse för el samt är redo för en spännande utmaning i ett expansivt och trevligt företag. Söker du långsiktighet och trygghet, då kan detta uppdrag vara ditt nästa drömjobb! Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Utöver detta har du minst något års praktisk erfarenhet som elektriker eller elmontör. Du är van att läsa ritningar och är självgående i att koppla efter elschema. Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Uniflex Bemanning & Rekrytering för att sedan arbeta ute hos vår kund i Växjö. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund . Arbetstiderna är förlagda på kvällssskift.

Vem är du?
• Vi söker dig som har ett intresse för montering • Du är noggrann och besitter ett eget driv • Du trivs i ett socialt nätverk med laganda! • Vi värdesätter att du har en god känsla för service och säkerhet Intervjuer hålls löpande, vill du få din chans till drömjobbet? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58579