Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker elektronikmontörer till Micropower Group! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker elektronikmontörer till Micropower Group! på Uniflex

Vi söker elektronikmontörer till Micropower Group!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Micropower Group är en koncern som designar, tillverkar och marknadsför litium-jonbatterier, batteriladdare och system för industriella kunder över hela världen. Koncernen finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Micropower Group är idag en av Europas största tillverkare av industriella batteriladdare och litium-jonbatterier och befinner sig i en spännande expansionsfas. Här erbjuds en arbetsplats som präglas av gemenskap, kvalité och där personligt engagemang värderas högt. För mera information om koncernen vänligen besök [ Link removed ] Vi söker nu montörer för manuell montering av batteriladdare och batterimoduler. Montörsarbetet bedrivs i line där du monterar olika komponenter. Det är viktigt att man har en god materialkännedom då kvalitét är av yttersta vikt. Vi ser att du som söker har teknisk kompetens och har du även dokumenterad erfarenhet inom el så är det meriterande. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, en visstidsanställning hos Uniflex Bemanning med goda chanser till förlängning hos kunden. Arbetstiderna är förlagda på dagtid eller skift så vi ser gärna att du är flexibel på de olika tiderna.

Personliga egenskaper
Som person är du effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är också en trevlig, ödmjuk och hjälpsam kollega! Vi tror att du som söker har • Teknisk utbildning • Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete Uniflex intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker elektronikmontörer till Micropower Group!
Uniflex Växjö Heltid
Vi söker logistikpersonal till Micropower Group!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Montörer till Wenmec AB i Kil
Uniflex Kil Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54881