Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker efter vår kunds nästa BI-utvecklare! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker efter vår kunds nästa BI-utvecklare! på StudentConsulting

Vi söker efter vår kunds nästa BI-utvecklare!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du redo för din nästa utmaning och vill arbeta som BI-utvecklare på ett spännande företag? Är du lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i en dynamisk miljö? Då har vi ditt nästa jobb!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom beslutsstöd, virtuell infrastruktur och systemutveckling. De levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar sina kunders IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi.

Vår kund letar nu efter sin nästa kollega som ska arbeta tillsammans med teamet inom Business Intelligence. Du kommer arbeta i en dynamisk verksamhet med många kontaktytor både internt i företaget samt externt gentemot kunder. Rollen är projektbaserad och du kommer därmed arbeta med olika uppgifter mot olika kunder. Projekten kan vara stora som små från kunder inom flertalet branscher. Rollen innebär att du kommer att arbeta med hela kedjan; från att behov och krav kommer in till att genomföra och leverera projektet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid med möjligheter till flex och förväntas starta upp så fort vi funnit rätt kandidat. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av arbete med QlikView och QlikSense. Vidare ser vi även att du har en akademisk utbildning inom data, ekonomi eller liknande och du har en god och bred verksamhetsförståelse. Du har en god system- och datavana, och ser det inte som ett problem att lära dig nya system. Har du tidigare arbetat med PowerBI och SQL är detta meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du serviceminded i din natur där du uppskattar att arbeta med olika typer av kunder och personer. Du finner det givande att arbeta i projekt och att ha många bollar i luften. Du är lösningsorienterad och flexibel i ditt arbetssätt och när du möter en utmaning ser du lösningar och inte problem. Lika mycket som du uppskattar att arbeta i team uppskattar du att arbeta självständigt och du driver ditt eget arbete framåt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60453