Jobbet Vi söker efter Produktionstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker efter Produktionstekniker publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skövde
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionstekniker, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan bestå i att förbättra ett företags tekniska utrustning, samt utveckling och problemlösning i produktionens processer. Du ska kunna se helheten i produktionskedjan för att kunna optimera materialflöden där målet är att produktionen ska kunna löpa så smidigt och effektivt som möjligt. Andra uppgifter som kan tillskrivas en produktionstekniker är inköp av maskiner och annan utrustning och ha förmågan att kunna räkna på hur lång tid det tar att tjäna in de pengar som investeringen kostat. Det kan också förekomma en del dokumentationsarbete, som är en viktig del i produktionens kvalitetsarbete.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:

- En universitets-, eller högskoleexamen som ingenjör eller annan likvärdig form av teknisk utbildning.

- Erfarenhet av tekniskt arbete är meriterande, särskilt produktionstekniskt eller om du har arbetat med problemlösningsverktyg.

- Körkort B och tillgång till bil

Din bakgrund

- Du har god adminsitrativ förmåga.

- Meriterande är om du har erfarenhet från produktionstekniskt arbete och har jobbat med problemlösningsverktyg.

Personliga egenskaper

För att kunna utföra ett bra arbete hos våra kunder och vara Lernias representant i arbetslivet, behöver du vara pålitlig, affärsmässig, social, flexibel, lyhörd samt värdesätta mångfald och olikheter. Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi tror också att du är en driven tekniker som brinner att lösa problem och göra processer, detaljer och produkter bättre.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid eller deltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22141

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till