Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker efter en elmontör till vår kund Stadler i Västerås! jobb i Västerås på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker efter en elmontör till vår kund Stadler i Västerås! på Aditro Logistics

Vi söker efter en elmontör till vår kund Stadler i Västerås!

Aditro Logistics Västerås, Västmanlands län Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker efter en elmontör till vår kund Stadler i Västerås. Rollen innebär: • Förebyggande underhåll • Felsökning • Montage och servicearbeten på kundens anläggning • Mekaniska arbetsuppgifter kan förekomma Du arbetar i nära samarbete med produktionsavdelningen tillsammans med elektriker, mekaniker och tekniker. Du arbetar med utveckling av arbetssätt, arbetsmetoder och utrustning inom området samt är delaktig i avdelningens löpande förbättringsarbeten.

Din profil
För att trivas i rollen är du är en ansvarstagande, flexibel och initiativrik person som dessutom gillar ordning och reda. Du är engagerad och ser utmaningar i ständiga förbättringar. Vidare har du ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och du trivs med att jobba självständigt, samtidigt har du inga problem med att samarbeta med andra. Du har körkort och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1779