Jobbet Vi söker drivna personer som vill jobba inom industri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker drivna personer som vill jobba inom industri publicerad av Skill

Heltid
Mjölby
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Är du driven och tycker om praktiskt arbete? Har du ett tekniskt intresse eller tidigare arbetserfarenhet inom industrin? Vi söker just nu nya duktiga medarbetare till stor kund i Mjölby, bland annat svetsare, montörer, materialhanterare och truckförare. Det kan även finnas behov inom laser- och bearbetning.

Om företaget
Du kanske inte vet att vi Skill ägs av 18 industrier, där vi tillsammans med våra kunder och ägarföretag har ett nära samarbete.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu svetsare, truckförare och montörer till internationell kund i Mjölby. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industribranschen men det är inget krav. Har du gått en yrkesförberedande inriktning på gymnasiet som bygg, teknik, svets, el eller fordonsteknik är det meriterande men ett genuint intresse för teknik och den praktiska ådran i sig väger också tungt. Som truckförare och materialhanterare förser du produktionslinorna med material, ett arbete som innebär truckkörning och som därför ställer krav på att du har truckkort alternativt kan tänka dig ta ett truckkort. För att arbeta som svetsare behöver du ha tidigare erfarenhet inom yrket och/eller slutfört en svetsutbildning med godkända licenser. Som montör arbetar du med montering som utförs i taktat flöde på lina. Gillar du att meka med bilar hemma i garaget så är detta en perfekt roll för dig.

Din profil
Egenskaper som vi värderar är flexibilitet, stresstålighet och att du som person är lösningsorienterad då både arbetsuppgifter och arbetstider kan variera samt att de flesta av våra kunder ställer krav på ett högt arbetstempo. Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du kommer som konsult ingå i ett större team, där alla är beroende av varandra, det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av din egen insats och hur denna bidrar till teamets framgång. Som anställd hos oss på Skill får du en dedikerad konsultchef som är mån om dig och din trivsel. Konsultcheferna är ute hos kund 1 gång i veckan för att träffa konsulterna. Vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag samt flera förmåner såsom exempelvis privat sjukvård mot bruttolöneavdrag. Vill du bli en del i vår framgång och hjälpa oss att förbli ett av Östergötlands största företag inom bemanning? Välkommen in med din ansökan idag!

Ansökningsförfarande
Behovet är omgående och urvalet sker därför löpande. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, vänligen respektera detta. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Malin Åkernblom, malin.akerblom@skill.se och Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se

Referens

3312

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till