Jobbet Vi söker dig som vill vara med och digitalisera en bransch! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker dig som vill vara med och digitalisera en bransch! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig webbutvecklare med kunskap inom programmering och systemutveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en webbutvecklare till vår kund som är en upplevelseklubb med inriktning på militärt och militärhistoria. Man erbjuder sina medlemmar en miitärhistorisk tidning både i tryckt och digital form. Kunden är inom liknande organisationer en förebild för arbete med digitalisering. Det finns idag en liten, men väldigt proriterad utvecklingsavdelning där man som utvecklare har väldigt fria tyglar och en strävan efter att prova nya vägar.

Som utvecklare arbetar du med systemutveckling och programmering i både front-och back-end miljö. Teamet består idag av tre utvecklare och söker nu en fjärde. Kontoret ligger vid KTH och arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten är ett konsultupdprag vilket betyder att man blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behövs ingen akademisk utbildning men det är givetvis meriterande. Likaså om du arbetslivserfarenhet. Du behöver ha goda programmeringskunskaper och ett stort intresse för systemutveckling. Språk och ramverk som du bör ha goda kunskaper inom är bland annat Javascript, Serverless AWS, Laravel och PHP. Det är även meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling. Du får gärna ha ett militärt engagemang men är givetvis inget krav. Som person är du nyfiken, driven och gillar utmaningar. Stämmer beskrivningen in på dig! Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44265

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare sökes ! Stockholm Elgiganten AB
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Redovisningskonsult till centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Testledare sökes direktrekrytering! Stockholm StudentConsulting
CUSTOMER SUCCESS MANAGER TILL EPISERVER Stockholm Academic Work
Tekniker till bolag i framkant Stockholm Renegade Rekrytering
VA-strateg Stockholm Unik Resurs
Fastighetstekniker till ledande företag inom fastighetsdrift! Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Upphandlingsassistent till kommun i söderort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till kommun i norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bostadsrättsförvaltare till JM Bostad Stockholm Academic Work
Learning Coordinator till Bonava! Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till