Jobbet Vi söker dig som vill jobba med taggning av bilder! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker dig som vill jobba med taggning av bilder! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du strukturerad och noggrann och har erfarenhet av att tagga bilder? Söker du en ny tjänst med start omgående? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt heminredningsföretag som just nu söker en ny medarbetare som kan arbeta med att strukturera upp och hjälpa dem att tagga bilder i en nyskapad app.

Vi söker dig som kan starta med detta projektet på heltid omgående. Uppdraget/projektet beräknas pågå till minst till slutet av april. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är dagtid mellan 08-17, måndag till fredag.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till vår kund under uppdragsperioden på minst 2 månader.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse eller möjligtvis har studerat något kopplat till detta området. Viktigast för rollen är dina personliga egenskaper, du bör vara noggrann, strukturerad och effektiv.

Du som söker trivs med att arbeta i en kreativ miljö och bidrar själv till en positiv stämning inom teamet samt gentemot hela företaget. Du har en känsla för service och håller hög kvalité i ditt arbete.
Positivt är om du haft ett serviceinriktat eller administrativt arbete sedan tidigare, men vi lägger störst vikt vid dig som person. Det är meriterande om du arbetat med att tagga bilder innan, men det är inget krav.

Då bilderna taggas på både engelska och svenska är det ett krav att kunna båda språken.

Intresserad? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46900

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till