Jobbet Vi söker dig som vill jobba med kundsupport på försäkringsbolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker dig som vill jobba med kundsupport på försäkringsbolag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter en ny utmaning inom service och vill hjälpa kunder i deras ärenden? Sök tjänsten redan idag då tjänsten kommer tillsättas omgående!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba som Skadetekniker på vår kunds kontor i centrala Malmö. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag som erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I din roll kommer du vara placerad på en avdelning som arbetar med att upprätta kostnadskalkyler samt vara mellanhanden mellan kunden samt verkstaden. Din roll är således väldigt serviceorienterad och du kommer ha ett stort ansvar i hanteringen av olika kostnadskalkyler, kvalitetsgranskning, försäkringsfrågor samt ta beslut kring dessa. I dina arbetsuppgifter ingår även kund och leverantörssupport.

Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samt utgående samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Rollen som skadetekniker innebär mycket kund- och leverantörskontakt och det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med service och att du alltid levererar på hög nivå. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en fordonsteknisk bakgrund.

Uppdraget är på heltid med start omgående/ senast mitten på augusti och pågår minst fram till årskiftet. Arbetstiderna är förlagda kontorstid, måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i centrala Malmö. Anställningen inleds med en kortare internutbildning där du får utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas ska du trivas i en miljö präglat av högt tempo och teamwork. Som person är du engagerad och har stark drivkraft och har förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som:
• Är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål.
• Har god datorvana.
• Tidigare har arbetat med service i högt tempo, samt gärna över telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skadereglering.
• Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.
• Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
• Är strukturerad och noggrann och kan ha många ärenden igång samtidigt
• Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen.
• Meriterande är om du har bilteknisk bakgrund alternativt stort intresse på hobbynivå.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag, vi håller löpande intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sökord: Kundsupport, kundservice, kundtjänstmedarbetare, skadereglerare, försäkring

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43415

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till