Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som vill ha extrajobb i reception i Solna! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som vill ha extrajobb i reception i Solna! på Uniflex

Vi söker dig som vill ha extrajobb i reception i Solna!

Uniflex Stockholm Deltid
Jobbeskrivning
Söker du en social tjänst där du får använda dina sociala kompetenser och hjälpa människor på daglig basis? Är du serviceminded, driven och målmedveten samt arbetar effektivt mot uppsatta mål? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker en receptionist för arbete på deltid i Solna! Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; •Ta emot, hänvisa och hjälpa besökare på ett effektivt, behovsanpassat, korrekt och vänligt sätt •Hjälpa till med beställning av taxi •Hänvisa bud och leveranser till rätt plats •Vid behov stötta parallella verksamheter inom konferensservice och servicecenter Som person ska du; •Trivas i en händelserik och föränderlig miljö samt vara självmotiverande under lugna stunder •Kunna läsa av personer/situationer för att hantera dem på bästa sätt och utifrån analys våga ta beslut och agera proaktivt •Vara flexibel och kunna verka i ett högt tempo, samt kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter •Kunna leverera service som överträffar förväntningarna hos besökare. Start; omgående, jobb ca 2-3 dagar / vecka Arbetstider; varierande tider mellan 06:45-22:15, helgarbete förekommer Plats; Solna Ett annat krav är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, gärna studier! Att jobba i denna miljö ställer högra krav på dig som receptionist, viktigt att du är ödmjuk, emotionellt stabil samt öppen för nya situationer. Vi söker dig med gymnasiekompetens eller motsvarande samt dig som har jobbat inom service tidigare. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Personliga egenskaper
Inga tidigare erfarenheter krävs utan stor vikt läggs vid att hitta en person som är framåt, kan ta tag i saker som behöver göras och möta människor på ett positivt sätt. Erfarenhet inom området eller service är meriterande men inget krav. Ifall du är den vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57201