Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom skola och förskola i Boden! jobb i Boden på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom skola och förskola i Boden! på StudentConsulting

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie inom skola och förskola i Boden!

StudentConsulting Boden, Norrbottens län Deltid
Vi söker fler engagerade personer som vill utvecklas inom ramen för pedagogik och brinner för barn och unga. Vill du vara en del i barns utveckling och lärande? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder arbete inom förskola, grundskola, gymnasieskola och fritidshem. Vi har ett ökat behov av vikarier från december och under våren 2022 och söker dig som är intresserad av att arbeta extra, men även dig som är intresserad av deltidsarbete. Det ses som positivt om du som söker tjänsten kan tänka dig att arbeta med barn och elever i alla åldrar. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta som konsult hos Bodens kommun. Eftersom arbetet sker på skolor och förskolor i hela Bodens kommun är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom förskola/skola samt erfarenhet av att arbetar med barn/ungdomar som har särskilda behov, det är dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att passa i rollen som vikarie ska du som person vara stabil och lugn. Eftersom det är viktigt att ge ett förtroendeingivande intryck bör du vara duktig på att bygga relationer, med både barn och vuxna. Du bör även ha god samarbetsförmåga och en rak och tydlig kommunikation. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du kan tala och läsa svenska obehindrat.

För denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan:
[ Link removed ] />
Låter detta intressant? Sök redan idag! Intervjuer genomförs löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60441