Jobbet Vi söker dig som vill arbeta med logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker dig som vill arbeta med logistik publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skövde

ArbetsbeskrivningOm Företaget

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med transport, lager och logistik, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.Arbetsuppgifter

Arbete inom lager kan innebära olika uppgifter som transportplanering, inköp, sälj, orderplock, truckkörning och godsmottagning m.m. Det är ett varierande och utmanande arbete som passar dig som är flexibel och trivs med att vara en "spindel i nätet".Formell Kompetens

Du har en högskoleutbildning inom lager/logistik/industriell ekonomi eller motsvarande utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av motsvarande.

Truckkörkort är meriterande.Personliga Egenskaper

Arbetet passar dig som tycker om att arbeta både administrativt och fysiskt. Arbetet kan innehålla en del tunga moment vilket gör att det passar dig som ser detta som en utmaning. Vidare ser vi gärna att du tycker om att träffa nya människor och tycker det är roligt med sociala möten. 

Som uthyrd får du möjlighet att knyta mycket kontakter i arbetslivet och visa vad du går för.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid eller deltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22258

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till