Jobbet Vi söker dig som vill arbeta med logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker dig som vill arbeta med logistik publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skövde
3 ansökningar

ArbetsbeskrivningOm Företaget

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med transport, lager och logistik, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.Arbetsuppgifter

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla logistiklösningar mot framtidens produktion. Du arbetar operativt med att anpassa våra logistikflöden till framtidens krav, både genom löpande förbättringsarbete för att optimera verksamheten, och i projektform där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i våra flöden. Produktionsteknik, speciellt inom intern logistik och materialhantering, är ett område du är intresserad av. För detta uppdrag är det meriterande med kunskap kring/intresse för IT och av stor vikt att man har en god förmåga till nätverksbyggande. Vill även se en positiv attityd, nyfikenhet och öppenhet för nya synsätt och tekniker. Ett mod att prova nytt och en ihärdighet i att få saker och ting genomförda. Du som söker är en självgående och kommunikativ person som trivs med teamarbete och är öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning och dialog.Formell Kompetens

Du har en högskoleutbildning inom lager/logistik/industriell ekonomi eller motsvarande utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av motsvarande.

Personliga Egenskaper

Tekniskt intresserad och nyfiken på att prova och implementera nya saker. En utåtriktad person med god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta med andra. En person som tar sig an nya utmaningar med ett positivt angreppsätt.

En individ som har lätt för nätverkande och trivs med att utbilda/coacha och förmedla budskap

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid eller deltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

36276

Liknande jobb

Ekonomiassistent Skövde Lernia
Industriarbetare Skövde Lernia
Maskinbyggare/Montör Mariestad Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till