Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som vill arbeta inom Digital Projektledning jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som vill arbeta inom Digital Projektledning på Randstad AB

Vi söker dig som vill arbeta inom Digital Projektledning

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker just nu proaktivt kandidater inom Digital Projektledning till olika uppdrag i Stockholm.  Är du ute efter nästa utmaning och har tidigare erfarenhet från en Projektledarroll inom marknad, kommunikation, IT eller media? Tveka inte att ansöka!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som konsult kan du arbeta i en mer bred och generell roll eller som specialist inom ett specifikt område. Generellt har du som digital projektledare många kontakter både internt och externt och måste kunna hantera olika typer av relationer och kontakter. Du arbetar och utveckla kundrelationerna och driver utvecklingen av kundkommunikationen. Du ser vad som behövs göras och när inom olika aktiviteter och kampanjer för att optimera verksamheten.


arbetstider.

Plats: Stockholm med omnejd
Start: Löpande efter behov
Uppdragslängd: Varierarar beroendes på kund och uppdrag

OBS! Detta är en proaktiv annons vilket betyder att det inte är riktat mot ett uppdrag utan vi vill ha kontakt med dig i proaktivt syfte inför kommande uppdrag 


kvalifikationer.

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har:
  • Arbetslivserfarenhet inom projektledning
  • Svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du har:
  • Kandidatexamen eller magisterexamen inom ett relevant ämnesområde
Förutom att du behöver kvalificerad erfarenhet av digital projektledning, värdesätter vi personliga färdigheter och din potential högt. Du är kundorienterad, resultatinriktad och en lagspelare. Du har en fantastisk kommunikationsförmåga. Du har också starka (affärsmässiga) analytiska färdigheter. Du kan upptäcka och lösa problem snabbt och självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens och kompetens på arbetsmarknaden utnyttjas. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald.


ansökan.

 2021-10-10 urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Specificera gärna vilken bransch du är intresserad av, vad du är intresserad av att jobba inom, vilken omfattning du kan jobba, när du är tillgänglig och vilken erfarenhet du har sedan tidigare som kan vara relevant för framtida möjligheter inom Digital Projektledning.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358349