Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta extra på paketterminal! på StudentConsulting

Vi söker dig som vill arbeta extra på paketterminal!

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du student och söker efter ett arbete som kan ge dig extrainkomst vid sidan av dina studier? Eller har du ett annat jobb på minst 50% och vill utöka din arbetstid? Trivs du med arbete på kvällar och nätter? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare arbetar du främst med sortering paket. Det är ett relativt enkelt arbete, men kräver bra grundfysik och att man trivs med lite mer ensidiga typer av arbetsuppgifter. Arbetstiderna är varierande men kommer huvudsakligen vara kvällar och nätter. Passen är förlagda på främst vardagar, med vissa helger som undantag. Vi har både ett långsiktigt schema och ett kortsiktigt schema där du kan få förfrågan om jobb från dag till dag med kort varsel. Du styr själv hur många dagar du vill ha möjlighet att arbeta från vecka till vecka, de flesta av våra konsulter arbetar i snitt två dagar i veckan och det önskar vi att du som söker också kan göra. Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Arbetet sker på en paketterminal på Storheden i Luleå. Vi har just nu ett stort behov av personal och kommer regelbundet kunna erbjuda dig arbete. Det är viktigt att du som söker tjänsten är tillgänglig för arbete under påsken. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och goda arbetsvillkor.

Detta söker vi:

Vi söker dig med fullständig gymnasiekompetens. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på 50% alternativt har ett annat jobb på minst 50% som ska kunna styrkas med intyg. Det är inget krav på tidigare erfarenhet, men all erfarenhet av terminal/lagerarbete är meriterande. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in på pass med kort varsel. B-körkort och egen bil krävs för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen under obekväma tider då kollektivtrafiken står still. Har du något truckkort mellan A1 - A4 eller B1 - B6 är även det meriterande.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare och konsultchef Therese Isaksson via mail på [ Email address blocked ] . Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56464