Jobbet Vi söker dig som vill arbeta extra inom livsmedelsproduktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker dig som vill arbeta extra inom livsmedelsproduktion! publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Söker du ett långsiktigt extrajobb där du får arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor? Har du ett gediget teknikintresse och lätt för att förstå teknisk utrustning och automatiserade maskinlinjer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi samarbetar nu med Nyhléns Hugosons, ett norrländskt företag i ständig utveckling med fokus på att göra gott för Norrland. Nyhléns Hugosons är det norrländska alternativet för kött och chark. Bolaget startades 1975 och präglas av grundpelarna; Hög kvalitet i alla delar av produktionen och ett sunt miljötänk. Vi söker nu ett antal medarbetare som vill arbeta extra inom produktionen. Arbetet inom produktion innebär tillverkning och paketering av charkuteriprodukter. Arbetsplatsen är belägen på Porsön i Luleå.

Läs mer om företaget och tjänsten: [ Link removed ] />
Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt extraarbete. Vi ser gärna att du kan arbeta kontinuerligt, 1-3 pass per vecka. Under juletider här det högt tryck i verksamheten och vi vill därför att du som söker har möjlighet att arbeta under julen. I denna process blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Nyhléns Hugosons. Anställningen inleds med en hygienutbildning och 40 h introduktion ute på arbetsstället.

•För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50% alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Studier/anställning ska styrkas med intyg.
•Du har en färdigställd gymnasial utbildning.
•Flertalet av maskinerna och de maskinlinjer du kommer att arbeta med är automatiserade, vilket ställer krav på att du har god teknisk kompetens, kan förstå och sätta dig in i denna typ av funktioner och kan utföra lättare felsökning.
•Arbetet kräver stor noggrannhet. Det är viktig att du är ordningsam, har ett högt driv och är självgående.
•Tjänsten innebär nära samarbete med övriga kollegor. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.
•Arbetet präglas av ett stort hygien- och säkerhetstänk. Det förekommer mycket kontakter internt med kollegor och externt med kunder. Det är därför ett krav att du kan läsa svenska föreskrifter/instruktioner och prata flytande svenska.

Det är meriterande:
•Om du har tidigare erfarenhet från produktion- och tillverkningsindustrin.
•Om du har erfarenhet från annan livsmedelsindustri.
•Om du innehar truckkort.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Therese Isaksson via mail. Du når Therese på [ Email address blocked ] . I denna process genomför vi urval och intervjuer löpande. Tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55084

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till