Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som vill arbeta extra inom lager/industri! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som vill arbeta extra inom lager/industri! på Uniflex

Vi söker dig som vill arbeta extra inom lager/industri!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Deltid
Jobbeskrivning
Är du en student med studieintyg, en glad pensionär eller en driven egenföretagare och är intresserad av ett extrajobb? Som timanställd på Uniflex får du möjlighet till uppdrag hos olika kunder med varierande typer av arbetsuppgifter som t e x maskinövervakning, plock/pack, sortering/avsyning och truckkörning. Våra kunder finns på olika orter i Kronobergs län. Arbetstiderna varierar mellan uppdragen. Vi söker dig som är öppen för olika arbetstider som passar din andra sysselsättning. Ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% krävs. Bifoga gärna det redan i din ansökan.

Personliga egenskaper
Som person är du • flexibel • lyhörd • självgående • van att köra truck (licens krävs) Du utför dina arbetsuppgifter noggrant och effektivt samtidigt som du är en trevlig kollega. Du är vår främsta ambassadör ute hos våra kunder! Frågor kring tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55790