Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager! på Uniflex

Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Deltid
Jobbeskrivning
Är du en student med studieintyg, en glad pensionär eller en driven egenföretagare och är intresserad av ett extrajobb? Som timanställd på Uniflex får du möjlighet till uppdrag hos olika kunder med varierande typer av arbetsuppgifter som t e x maskinövervakning, plock/pack, sortering/avsyning och truckkörning. Våra kunder finns på olika orter i Kronobergs län. Arbetstiderna varierar mellan uppdragen. Vi söker dig som är öppen för olika arbetstider som passar din andra sysselsättning. Ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning krävs. Bifoga gärna det redan i din ansökan.

Personliga egenskaper
Som person är du • flexibel • lyhörd • självgående • van att köra truck (licens krävs) Du utför dina arbetsuppgifter noggrant och effektivt samtidigt som du är en trevlig kollega. Du är vår främsta ambassadör ute hos våra kunder! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se. Vi kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager!
Uniflex Växjö Deltid
Truckförare sökes till framtida uppdrag
Uniflex Umeå Deltidsanställd
Uniflex söker dig som vill arbeta extra inom lager och terminal
Uniflex Göteborg Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54937