Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som studerar och vill jobba extra som jobbcoach! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som studerar och vill jobba extra som jobbcoach! på StudentConsulting

Vi söker dig som studerar och vill jobba extra som jobbcoach!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Studerar du på högskola eller universitet och söker ett utvecklande extrajobb? Är du dessutom en självgående person som vill arbeta med arbetsmarknaden, karriärutveckling och coachning? Då är jobbet som Jobbcoach hos StudentConsulting något för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting i Stockholm söker nu dig som vill arbeta extra som jobbcoach bredvid dina studier och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst av att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande ut i jobb eller studier. Arbete präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att hjälpa deltagaren ut i sysselsättning samt stötta och motivera under processen,

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, mellan kl. 08.00-17.00. Arbetstiderna kommer till stor del kunna anpassas efter dina studierna. Ett krav för att bli aktuell för tjänsten är att du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är dock inget krav.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar och vill jobba extra som jobbcoach!
Avpublicerad |
Stockholm|
Stockholm Personaladministratörer|
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
IntresseanmälningarTacka sökandeÄndra
Rekryteringsfas:
2. Löpande intervjuer och urval
E-postad:992 kandidaterPubliceringsperiod:2021-08-17 - 2021-09-30 Besök på vår webb:1279 besökSista ansökningsdag:- Intresseanmälningar:98 sökande, varav 6 har ej graderatsPlatser:2 platserAvtackade:55 tackade och 43 återstår att tacka
[ Link removed ] />Ogranskad
TexterFakta & UppgifterKanaler
Vi söker dig som studerar och vill jobba extra som jobbcoach!Studerar du på högskola eller universitet och söker ett utvecklande extrajobb? Är du dessutom en självgående person som vill arbeta med arbetsmarknaden, karriärutveckling och coachning? Då är jobbet som Jobbcoach hos StudentConsulting något för dig!Vi på StudentConsulting i Stockholm söker nu dig som vill arbeta extra som jobbcoach bredvid dina studier och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst av att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande ut i jobb eller studier. Arbete präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att hjälpa deltagaren ut i sysselsättning samt stötta och motivera under processen,

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, mellan kl. 08.00-17.00. Arbetstiderna kommer till stor del kunna anpassas efter dina studierna. Ett krav för att bli aktuell för tjänsten är att du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men är dock inget krav.Detta söker vi:KRAV för att vara aktuell för tjänsten:

- Är studerande på högskola eller universitet (minst 50%) och har MINST 1 år kvar av dina studier
- Uppfyller antingen alternativt 1 eller 2:
1. Har läst minst 120 poäng på Högskolenivå (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
2. Har läst minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid SAMT minst 3 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
- Kan tillhandahålla intyg som visar på nuvarande studier, tidigare arbetslivserfarenhet och tidigare genomförda studier.
- Kan arbeta minst 16 timmar per vecka.

Vad söker vi?

- Vi ser gärna att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande med övriga språkkunskaper. Du bör även ha god datorvana.
- Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med coachning, mentorskap, vägledning och/eller rekrytering och bemanning, detta är dock inget krav.
- Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig i samtalet med andra människor. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är duktig på att inspirera och motivera andra, samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga är av stor betydelse.

Låter det här som något för dig? Varmt välkommen in med din ansökan, intervjuer och urval sker löpande!

Sökord: STOM, KROM, personal, hr, jobbcoach

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60255