Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig som snackar IT! jobb i Sundsvall på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig som snackar IT! på StudentConsulting

Vi söker dig som snackar IT!

StudentConsulting Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
StudentConsulting har många spännande möjligheter för både juniora som seniora IT-profiler som söker flexibilitet, frihet, bra förmåner och karriärsutveckling hos sin framtida arbetsgivare. Är du sugen på en ny utmaning?

Information om uppdraget:

Vi samarbetar med några att de mest attraktiva arbetsgivarna inom IT i Sundsvall. Vi sköter rekryteringsprocessen, och du blir anställd direkt hos vårt kundföretag. Du har chansen till mycket fina personalförmåner, utveckling, frihet att styra över ditt eget arbetsliv och mycket mer.

Detta söker vi:

Vi söker bland annat dig som vill arbeta med utveckling och programmering, bland annat med kompetens och erfarenhet av:
-Back end, front end eller full stack
-Java
-.Net
-Mjukvarudesign
-Applikationsutveckling
-Webbutveckling
-UX-design

Vi söker även dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare eller scrum master, med AI, molnlösningar, testning och kvalitetssäkring.

Om du är en nyexaminerad driven person i början av din karriär, eller senior med mycket erfarenhet som snarare söker nästa steg i din utveckling spelar ingen roll, vi sitter på breda möjligheter med uppdrag för både juniora och seniora IT-profiler.

Vi tror att du som söker är en prestigelös teamspelare som kan konsten att vara både effektiv och noggrann i ditt arbete. Du har kundupplevelsen i fokus och drivs av att överträffa kundernas förväntningar.

Om du är nyfiken på vilka möjligheter du har att växa och utvecklas som person och i din karriär, skicka in ditt CV via denna annons och berätta gärna vad du söker hos din framtida arbetsgivare. Vi kommer göra vårt bästa för att matcha din kompetens och dina önskemål med en framtida arbetsgivare.

Sökord: Scrum, UX-design, IT-jobb, Java-utveckling, Systemutveckling

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59610