Jobbet Vi söker dig som är redo att kickstarta din karriär inom bank och finans! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker dig som är redo att kickstarta din karriär inom bank och finans! publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du vara en del av implementeringen av en ny produkt inom banken. Detta innebär att du kommer vara den kunden först kommer i kontakt med och du är således bankens ansikte utåt, där du kommer vägleda och supportera kunden i deras on-boarding. 

Då detta är en ny produkt kommer du utbildas inom produkten och du kommer bli en del av ett dedikerat team, vilket i sin tur skapar möjligheter för dig att visa framfötterna och ger dig erfarenheter för din kanske framtida karriär inom bank? 

Du kommer vidare bli en nyckelspelare i att ge förstklassig service till kunder via mail och telefon. Då det främst handlar om nya kunder är det viktigt att man även kan presentera och introducera banken och dess produkter på ett föredömligt sätt. 

Uppdraget är med start omgående och sträcker sig i 3 månader och kontoret är beläget i centrala Linköping.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.


Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen bör du ha ett gediget intresse för bank-och finans och håller dig ständigt uppdaterad kring nyheter och händelser inom branschen. Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning alternativt motsvarande relevant erfarenhet. 

Vidare bör du vara lösningsorienterad, kommunikativ och har förmågan att vara lyhörd för kundens behov. Utöver det är du resultatfokuserad och flexibel i ditt arbetssätt.
Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservice inom bank sedan tidigare. 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Hallenberg, johanna.hallenberg@amendo.se eller Jenny Slättenhäll på jenny.slattenhall@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-942874-176406

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till