Jobbet Vi söker dig som älskar service! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker dig som älskar service! publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du trött på att läsa annonser där du ska bocka av kompetenser på löpande band, allt ifrån rätt akademisk utbildning, 10 års arbetslivserfarenhet eller systemkrav som ingen kan uppfylla? DÅ ska du fortsätta läsa denna annons! Vi söker dig som älskar service, det är den enda ruta du verkligen ska kunna checka av!

Arbetsbeskrivning
Här kommer du till en arbetsplats där man lever efter devisen att ha roligt på jobbet, där DINA förslag och idéer tillvaratas och där kostym inte alltid är det givna klädvalet. Här tror man på att kreativitet och prestation bättre frodas i avslappnade miljöer med peppande kollegor bakom dig. Det råder en go-get-it mentalitet men också laget före jaget. I denna roll kommer du vara en del av implementeringen av en ny produkt inom banken. Detta innebär att du kommer vara den kunden först kommer i kontakt med och således är kundens ansikte utåt, där du kommer vägleda och supportera kunden i deras on-boarding.

Då detta är en ny produkt kommer du utbildas inom produkten och det kommer startas ett helt nytt team för detta initiativ, vilket i sin tur skapar möjligheter för dig att visa framfötterna och vara med och bygga upp strukturen i gruppen och kanske din framtida karriär inom bank?

I rollen blir du en nyckelspelare i att ge förstklassig service till kunder via mail och telefon. Då det främst handlar om nya kunder är det viktigt att man även kan presentera och introducera banken och dess produkter på ett föredömligt sätt.

Uppdraget sträcker sig initialt i 6 månader och därefter finns mycket goda chanser till förlängning.

Kvalifikationer och egenskaper
För denna roll går de eftersökta kvalifikationerna att sammanfatta med en enkel mening: du är en orädd person som i arbetslivet motiveras av att ge förstklassig service. Så vem är du då? Du är en lyhörd person som lyssnar in behov, ger ärliga råd och vägledande svar. Allt för att leverera det banken och produkten står för. Detta innebär att förflytta diskussionen från enbart "prislappen" på produkten utan mer föreslå en helhetslösning som bygger på kundens behov.

Läser du fortfarande?... Ansök idag och låt oss avgöra om du är rätt person för jobbet.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Hallenberg på johanna.hallenberg@amendo.se eller Anna Svensk på anna.svensk@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Referens

4566

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till