Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig med en praktisk gymnasieutbildning som är händig inom reparation och service! jobb i Borås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig med en praktisk gymnasieutbildning som är händig inom reparation och service! på Uniflex

Vi söker dig med en praktisk gymnasieutbildning som är händig inom reparation och service!

Uniflex Borås, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker en händig person som vill arbeta inom industrin. Du blir en del av ett sammansvetsat team som arbetar kund fokuserat. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till vår kund. För rätt person finns stor möjlighet för anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. I din roll som industriarbetare inom träproduktion arbetar du med varierande arbetsuppgifter och du kommer variera mellan olika arbetsstationer på arbetsplatsen. Det är viktigt att du som söker vill arbeta i på en fartfylld arbetsplats, där engagemang och arbetsvilja är viktiga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Vi ser att du har ett tekniskt intresse, fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana. Krav: •Körkort & bil. •Verktygsvana •Svenska i tal & skrift Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55640