Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig för extra arbete med lager/terminalarbete! jobb i Örebro på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig för extra arbete med lager/terminalarbete! på StudentConsulting

Vi söker dig för extra arbete med lager/terminalarbete!

StudentConsulting Örebro, Örebro län Deltid
Vill du ha ett extrajobb som är lätt att kombinera med dina studier eller annat jobb? Är du både snabb och noggrann och trivs med att arbeta med kroppen? Då är du perfekt som paketsorterare för vår kunds räkning i Örebro!

Information om uppdraget:

I uppdrag som paketsorterare/terminalarbetare bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.
Arbetsuppgifterna består av hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man är noggrann i sitt arbete och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det är även ett fysiskt krävande arbete då paketen hanteras manuellt. Du kommer att arbeta i en miljö med högt tryck och det ställer höga förväntningar på dig i din roll. Vi ser därför att du som söker är stresstålig. Arbetstiderna för uppdraget är förlagda, dagar, kvällar och nätter främst veckodagar.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter vår kunds personalbehov. Som konsult på uppdraget får man sina arbetspass med relativt kort varsel. Det kan vara så sent samma dag vid sena beställningar eller sjukfrånvaro. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv anger vilka dagar man kan arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar. Vi ser därför att du som söker har en hög flexibilitet i din tillgänglighet för arbete.

Arbetet planeras att starta omgående.

Vi ser långsiktigt på denna anställning och du kommer att ingå i en personalpool med andra konsulter från oss. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting men din arbetsplats är hos en av våra kunder.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är studerar på högskola eller universitet och vill jobba 2-3 pass i veckan med start omgående. Vi ser att du är noggrann, plikttrogen, snabb och självgående. Du är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare. Som person ser vi att du är pålitlig och god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du är flexibel.

Det krävs att du:
- Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%, med minst en termin studier kvar.
- Har B-körkort och tillgång till egen bil
- Kan kommunicera tydligt i svenska, både tal och skrift
- Har god fysisk förmåga då upprepade lyft förekommer
- Du är ostraffad

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av paketsortering eller annat terminalarbete
- Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil

Observera, att utdrag ur belastningsregister kommer att ske för de som är aktuella för tjänsten.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet!

Passar detta in på dig? Registrera dig på vår hemsida och sök tjänsten omgående.

Sökord: Lager, Extrajobb, Student, Sortering, Terminalarbete

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59096