Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig, som B2B-säljare till Trackson! jobb i Västerås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig, som B2B-säljare till Trackson! på StudentConsulting

Vi söker dig, som B2B-säljare till Trackson!

StudentConsulting Västerås, Västmanlands län Heltid
Är du driven, har lätt för att skapa relationer och brinner för att göra affärer? Har du dessutom erfarenhet av försäljning? Vi söker säljare till Trackson, ett företag med snabb tillväxt och en spännande resa framåt.

Information om uppdraget:

Trackson är ett företag som arbetar bland annat med att förenkla vardagen för företag genom deras digitala körjournal och GPS tracker. Trackson har tidigare varit bosatta i Enköping, men har nyligen flyttat sin verksamhet till Västerås. De är just nu i en spännande tillväxtresa där du har möjlighet att vara med i deras framfart och utvecklas tillsammans med företaget. Vi söker nu säljare som jobbar långsiktigt med sina kunder och arbetar med relationsbyggande försäljning.

Trackson erbjuder dig en arbetsplats med möjlighet till utveckling och att påverka din egen arbetsvardag i kombination med ett härligt drivet gäng av engagerade kollegor. Som säljare hos Trackson utvecklar och förvaltar du din egen kundstock, där du är ansvarig för hela säljprocessen, så som prospektering, bokning av möten, genomförande av möten, driftstöd och relationsbyggandet med kunden. Du behöver inte veta allt om körjournaler för att vara intressant för tjänsten, utan det är en självklarhet för Trackson att de vid anställning erbjuder en introduktionskurs och utbildning i produktportföljen. Det är viktigt att du har en hög målmedvetenhet, ett stark driv med en glädje för relationsbyggande försäljning.

Varför ska du jobba på Trackson?
- Trackson är ett ungt och snabbväxande nystartat företag. En tidig anställning och en bra insats kan därmed ge möjlighet till nyckelpositioner i företaget.
- Stort ansvar för samtliga arbetsuppgifter där den enskildes insatser/resultat påverkar hela företagets utveckling på ett tydligt sätt.
- Unik möjlighet att få erfarenhet och kompetens inom en bransch som är explosionsartad och har framtiden för sig.
- Företaget strävar efter att upprätthålla en varierande, belönande, rolig och tävlingsinriktad arbetsplats.
- Det erbjuds generösa provisionsmodeller för den enskilde och på grupp-/företagsnivå.

Då Trackson är i en stor tillväxtfas är tjänsten med start omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Det viktigaste av allt är att du har lätt för att skapa nya relationer oavsett vilken person du möter, och även att du kan vårda och underhålla relationer. Vidare söker vi dig som är engagerad och handlingskraftig, som tar saker i dina egna händer för att alltid sträva efter ett bra resultat. Erfarenhet av försäljning är ett krav för tjänsten, har du dessutom erfarenhet av business-to-business försäljning är det väldigt meriterande. Eftersom du behöver kunna ta dig till kunder med hjälp av bil är körkort ett krav. Även att behärska både det svenska och engelska språket i tal samt skrift är ett krav för tjänsten.

- Resultatinriktad
- Högt driv
- Lösningsorienterad
- Lätt för att skapa nya relationer

Notera att det här är en direktrekrytering. Det vill säga att Trackson AB samarbetar med StudentConsulting som rekryterar till tjänsten, och att du sedan blir anställd av Trackson AB. Vi arbetar med löpande urval trots att det är semestertider, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: säljare, account manager, körjournal, försäljning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59879