Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker dig, Däckskiftare inför Vintersäsongen! jobb i Västerås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker dig, Däckskiftare inför Vintersäsongen! på StudentConsulting

Vi söker dig, Däckskiftare inför Vintersäsongen!

StudentConsulting Västerås, Västmanlands län Heltid
StudentConsulting söker dig som vill jobba med däckskifte samt tvätt inför vintersäsongen! Har du fordonsintresse och är tillgänglig för arbete med start under oktober månad? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Det är dags att byta till vinterdäck och vår kund behöver förstärkning i verkstaden med däckmontörer samt däcktvätt och lagerläggning under däckbytarsäsongen. Som däckskiftare kommer du att arbeta med roddning för att skifta från sommar- till vinterdäck på bilar som är inbokade. Du kommer också att ansvara för att hämta och lämna däck på förvaringsplatser på lagret samt maskintvätt av skiftade däck. Som däckskiftare har du också viss kundkontakt i mottagning samt hjälper kunder med att få in bilar i verkstaden. Arbetstempot är högt under denna period och kunder väntar på verkstaden medan däckskiftet utförs.

Arbetstider är i huvudsak vardagar dag men de kan komma att variera under perioden och passen kan även komma att delas upp i 2 skift. Arbetet är mycket fysiskt krävande, tungt och i högt tempo. Du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal. Uppdraget är på heltid med start slutet av oktober månad och 1 1/2 - 2 månader framåt och du måste vara tillgänglig under dessa veckor. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller liknande arbete och vet vad det handlar om. Meriterande om du har annan erfarenhet från fordonsbranschen.

Det viktigaste är att du är effektiv, har rätt inställning och gillar att arbeta i högt tempo. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och känner dig trygg med kundkontakt då det är en del av arbetet.

KRAV:
- B-körkort är ett krav.
- Arbetet är mycket fysiskt krävande och det är av den anledningen viktigt att du är i god fysisk form.
- I arbetet är det också viktigt att hålla ordning och reda på bilnummer, lagerplatser och tidsbokningar varför vi tror att du som söker är en person som gillar ordning och reda.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att ett utförligt CV ökar dina chanser i urvalsprocessen. Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!

Sökord: bilmekaniker, mekaniker, däckskifte

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59640