Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till spännande företag jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till spännande företag på Uniflex

Vi söker Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till spännande företag

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Är du ekonomiskt intresserad och dessutom dansktalande? Se hit! Vi söker nu danska kundtjänsmedarbetare för kunds räkning. Din roll är att vägleda danska kunder för en av Nordens största betaltjänst. Kommunikationen sker via telefon, chatt och mail. Du jobbar tillsammans med inspirerande kollegor med stort fokus på kundservice. Vanliga frågor: •Fakturor och betalningar •Reklamationer •Leveranser Vi värdesätter den personliga kontakten du kan skapa tillsammans med kunden och ditt mål är att alltid göra kunden nöjd. Detta är ett företag där personer från hela Norden samlas och tillsammans skapar en härlig arbetsmiljö. Du kommer att erbjudas två veckors utbildning, därefter kommer löpande coachning att hjälpa dig att utvecklas i din roll som dansktalande kundtjänstmedarbetare. Detta är en heltidstjänst enligt kollektivavtal som inleds med en 6 månaders provanställning och därefter möjlighet till övertag direkt hos kund.

Personliga egenskaper
- Har en positiv inställning • Kommunikativ i danska och engelska i både i skrift och tal. Det är också ett stort plus om du även talar svenska, finska eller norska. • Du är en engagerad och ansvarstagande person Är du personen som vi söker eller vill du veta mer, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till spännande företag
Uniflex Stockholm Heltid
Vi söker norsktalande Kundtjänstmedarbetare till ett spännande företag
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Talar du norska, finska eller danska och vill jobba för världsledande bilföretag?
Uniflex Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55202