Jobbet Vi söker controllers till vår konsultverksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker controllers till vår konsultverksamhet publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Är du business controller, financial controller, något däremellan och intresserad av att få möjligheten att lära känna olika spännande företag och branscher? Till vår konsultverksamhet söker vi dig med ca 2-7 års erfarenhet och som är tillgänglig inom kort. Exempel på arbetsuppgifter för en controller är: 

  • delaktighet i månadsbokslut
  • ansvar för finansiell rapportering
  • arbete med prognos och budgetering
  • analys, uppföljning och utveckling av nyckeltal
  • rapportering till företagsledning
  • affärsstöd till verksamhetschefer och ledningsgrupp
  • process- och systemutveckling

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.


Kvalifikationer och egenskaper
Som controller är det viktigt att du är analytisk, har ett öga för detaljer men kan också lyfta blicken till en helhetssyn samt förstå konsekvensen av olika ekonomiska beslut. Beroende på om du är affärsinriktad eller redovisningsinriktad ställs det olika krav på redovisningskunskap men förståelse för redovisning är alltid viktigt. En klar fördel är om du har erfarenhet av några av de större affärssystemen. Det är också en förutsättning att du uttrycker dig väl i engelska och svenska.

Som person brinner du för att göra skillnad, hitta lösningar och ta actions. Du är affärsinriktad, vill skapa värde på arbetsplatsen och trivs med att ha många kontaktytor. 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, oskar.windolf@amendo.se eller Anna Kirsten, anna.kirsten@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-943597-176767

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till