Jobbet Vi söker CNC/NC-operatör för anställning direkt hos Toyota har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker CNC/NC-operatör för anställning direkt hos Toyota publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och arbeta i ett globalt företag som utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass? Skill hjälper nu Toyota Material Handling i Mjölby att rekrytera en CNC/NC-operatör som vill vara med och bidra i ett redan framgångsrikt team. Har du gått industritekniska med inriktning CNC eller motsvarande utbildning? Tycker du om att arbeta i ett starkt team med stor flexibilitet? Då är det här jobbet något för dig, så passa på att ansöka redan idag!

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos Toyota och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för Toyota. Deras produktion ökar kraftigt för varje år och det gör också deras behov av duktiga medarbetare. Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått industritekniska med inriktning CNC från gymnasiet eller motsvarande utbildning alternativt har erfarenhet av CNC-styrd maskinbearbetning. Vi ser gärna att du arbetat med fräs tidigare och har en bra förståelse i ritningsläsning. Då Toyota expanderar behöver de utöka sin produktion med fler personer som vill bli en del av Toyota och deras varumärke. De erbjuder en unik företagskultur baserat på The Toyota way, där du som CNC/NC-operatör har möjlighet att växa och utvecklas. Arbetet är förlagt till tvåskift, vilket gör att det är ett krav att du kan arbeta följande tider Arbetstider vid tvåskift är Dagveckor: Måndag -torsdag 06:30 - 14:30, fredag 06:30-16:00 Kvällsveckor: Måndag-torsdag 14:30-00:00, ledig fredag.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning och/eller praktisk erfarenhet av att arbeta som CNC- och/eller NC-operatör. Du har en god förståelse för CNC/NC och har lätt att ta till dig information. Som operatör är du en viktig del av Toyotas produktionskedja genom att säkerställa hög kvalitet, trivsel i teamet och leverans i tid. Vi ser att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och förväntas visa en god arbetsmoral. Vi söker dig som:
• Vill utveckla dina kunskaper inom CNC/NC
• Är en lagspelare som har lätt att samarbeta och bidra till gruppens arbete.
• Har förmågan att arbeta i ett relativt högt tempo. Det är meriterande om du har truck och traversbehörighet men det är inget krav. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil, alternativt bor i närområdet då kollektivtrafiken ej matchar Toyotas skiftestider. Du som söker måste ha fyllt 18 år

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Toyota med Skill. Tjänsten är en rekrytering, det vill säga att anställning sker direkt hos Toyota. Toyota har ett behov av personer på lång sikt och man blir erbjuden en visstidsanställnings på 6 månader till att börja med. Därefter har du goda chanser till förlängning. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Lycka till med din ansökan!

Referens

3922

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till