Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker CNC-operatörer för anställning hos Scania i Södertälje! jobb i Södertälje på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker CNC-operatörer för anställning hos Scania i Södertälje! på Lernia

Vi söker CNC-operatörer för anställning hos Scania i Södertälje!

Lernia Södertälje Heltid

Är du Scanias nya erfarna CNC-operatör som söker nya utmaningar, eller är du den nyblivna hungriga operatören som ser fram emot din första riktiga anställning?

Scania letar efter CNC-operatörer med energi och motivation till att driva och utveckla både sitt eget och teamets arbete framåt. Har du ett stort tekniskt intresse och är den ansvarstagande typen? Då är du helt rätt för oss!

Hos Scania får du tillgång till förmånsportalen, resultatbonus, friskvårdsbidrag, en dynamisk och spännande arbetsmiljö i fräscha och ljusa lokaler, rabatter och andra fina förmåner som vi gärna berättar mer om under en intervju.

Tjänsten är på heltid och du har möjlighet att bli tillsvidareanställd på Scania på sikt.

Scania kan hjälpa till med boende för dig som bor minst 10 mil ifrån Södertälje och är villig att flytta, då det finns lediga lägenheter. 

Om arbetet

I denna tjänst blir du en del av ett team där du bidrar med din unika erfarenhet, kunskap och personlighet.

Maskinparken består av moderna fler operationsmaskiner för svarvning, fräsning, slipning och härdning. Arbetet består av tillverkning av detaljer till växellådor, motorer och axlar inom Scanias produktion.

Arbetsuppgifter

Du kommer använda olika styrsystem så som Fanuc och Siemens och arbetar både med svarvning och fräsning. Du kommer även jobba med riggning av CNC-maskiner; skärande bearbetning med 4 och 5-axliga maskiner; och kontrollmätningar med hjälp av ritningar och handburna mätinstrument. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för hela produktionslinan. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen.

Formell kompetens

- Grönt nivå/certifikat inom CNC

- Minst 6 veckors praktik/APL inom CNC eller arbetslivserfarenhet som CNC-operatör.

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Svårighetsgraden i arbetsuppgifterna kräver att du antingen har jobbat inom yrket och/eller gått din utbildning de senaste fem åren. Du behöver ha möjlighet och vilja att jobba 3, 4 eller 5-skift. 

Erfarenhet av yrket, truckkort och traverskort är meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

I denna process står Lernia Bemanning för rekryteringen, och du blir anställd direkt av Scania. Vid direkta frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta rekryteringsansvarig Hanna Karlsson på [ Email address blocked ]

Alla ansökningar behöver ske direkt på annonsen, vi godtar inga ansökningar till exempel via mail. Bifoga gärna kopia på; Grönt kort, utbildningsintyg inom CNC, svenskt pass/uppehållstillstånd samt två aktuella referenser i din ansökan. Spela gärna in kort videopresentation på dig själv- följ instruktionerna i ansökan. 

Scania ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 178484