Jobbet Vi söker CE-chaufförer till uppdrag i Kiruna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker CE-chaufförer till uppdrag i Kiruna! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kiruna
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Bor du eller kan du tänka dig att jobba i norra Sverige? Detta är en glimrande möjlighet för dig att få använda dina egenskaper som CE-chaufför och samtidigt få uppleva den svenska naturen.

Information om uppdraget:

Vi är på jakt efter duktiga och trygga chaufförer som kan köra på norra Sveriges vägar. Du kommer att köra semitrailer och kommer att ha din bas i Kiruna. Detta är ett tekniskt krävande uppdrag, och du vill den största delen köra på smala vintervägar bland höga fjäll och breda ängar. Här får du möjligheten att uppleva en fantastik natur och en spännande utfordring!

Arbetsuppgifter:
- Du kommer att ha varierande transportuppdrag
- Hantering och säkring av last
- Underhåll av utstyr

Du kommer att arbeta heltid, köra linjetrafik och ha olika körutter beroende på kundens behov. Du kommer primärt att till att köra mellan Kiruna och norra Norge. Du kommer att ha varierande arbetstider och köra skift.

Du kommer att bli ansatt av StudentConsulting och arbeta som konsulent hos vår kund. Uppdraget startar så snart vi har hittat riktig kandidat. Du kommer att få upplärning med full betalning i starten av ditt uppdrag. Jobbet är i utgångspunkt ett engagemang, men det finns möjligheter för förlängning av ditt uppdrag samt fast anställning.

Detta söker vi:

Krav:
- CE-kort
- Digitalt förarkort
- Giltig YKB
- Kommunicera på skandinaviska
- Tillgång till egen personbil är en fördel, men inte ett krav

Personliga egenskaper:
- Ansvar- och kvalitetsmedveten
- Självständig och pliktuppfyllande
- Flexibel

Låter det intressant? Vi behandlar sökandena och tar kontakt med kandidater för intervjuer fortlöpande, så ta chansen och sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40958

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn027 - Kiruna).