Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker budbilsförare till Jönköping! jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker budbilsförare till Jönköping! på Uniflex

Vi söker budbilsförare till Jönköping!

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Har du B-körkort och är sugen på att jobba extra? Är du en serviceinriktad person som gillar tempo? Vi på Uniflex bemanning söker nu efter en B-chaufför för kunds räkning. Tjänsten är på deltid så du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetsuppgifterna innefattar att leverera paket till privatpersoner och företag. Arbetstiden är förlagd under kvällstid och behovet är under ca 2 kvällar i veckan. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav. Det är meriterande att ha tidigare branscherfarenhet och ha arbetat som chaufför. Vi ser gärna att du har haft B-körkort i minst 2 år, har en god körvana och en bra lokalkännedom. Tjänsten kommer att tillsättas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Personliga egenskaper
Som person har du en glad och positiv inställning, även när vardagen krånglar. Du är serviceinriktad och mån om att göra ett bra jobb. Du bör vara flexibel och kunna lösa enklare problem. Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du: •Gillar att skapa goda relationer •Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete •Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 41707