Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker bemanningsspecialist till vår kund i Värmdö! jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker bemanningsspecialist till vår kund i Värmdö! på Lernia

Vi söker bemanningsspecialist till vår kund i Värmdö!

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid


Om företaget

Vård och omsorgskontoret är en stor organisation med stora behov av flexibilitet i vår bemanning. Kunden ser att de kan arbeta ännu mer flexibelt och effektivt. Med anledning av detta har de startat ett arbete med att genomlysa bemanningsprocessen och hur de på bästa sätt ska skapa förutsättningar och kunskap om optimal bemanning. Analysen har lett till ett antal förbättringsförslag, bland annat att skapa en ny organisation samt behovet att erbjuda kompetenta medarbetare heltid i största möjliga utsträckning samt så många som möjligt önskad sysselsättningsgrad. För två av deras enheter har vår kund startat upp ett pilotprojekt som skall initieras vid årsskiftet. Kunden  behöver därför komplettera med en Bemanningsspecialist på konsultuppdrag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningsspecialist kommer du att arbeta på uppdrag av processledaren för ordinarie bemanning. Du arbetar med ett operativt fokus på ordinarie bemanningsprocess- och systemsupport, samtidigt som du har en tät vardaglig dialog med verksamheten. Du kommer att sitta ute i den verksamt där förändringen skall ske.

Schemateknisk analys utifrån arbetsrättsliga aspekter som dygnsvila/veckovila osv. Ta fram ny grundbemanning där två enheter drivs som en.  Det är en stor fördel att vara bekväm att arbeta i Heroma, eftersom det kommer att underlätta massor för vår kund och om du har erfarenhet av Heltidsresan är det meriterande.

Formell kompetens

För att lyckas i din roll ser vi att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap och arbetslivserfarenhet inom området som rollen berör.
Din spetskompetens ligger inom schemaläggning, schemaprocesser, schemasystem.
Du har flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med bemanningsfrågor. Har du dessutom erfarenhet i en  roll inom vård och omsorg ser vi det som väl meriterande.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer och en bra förståelse för det konsultativa uppdraget. Du är en person som stimuleras av att få driva och att vara med och påverka samtidigt som du gillar att arbeta i en dynamisk miljö det är mycket på gång samtidigt. I grunden är du en strukturerad, självständig och stabil person som gillar utmaningar. Du är analytiskt lagd och förstår den ekonomiska aspekten av kostnader och lönsamhet.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid 100%/Stockholm Värmdö.Tillträdesdag

Enligt överenskommelse fram till 31/5 2022.Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 179338