Jobbet Vi söker arbetsterapeut till Ferlins äldreboende har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker arbetsterapeut till Ferlins äldreboende publicerad av Förenade Care

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Förenade Care driver äldreboendet Ferlin som är ett vårdboende med 70 lägenheter med olika behov av omsorg och stöd - omvårdnad, demens & socialpsykiatri. Vi vill att de som bor på Förenade Care Ferlin ska få vård & omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med ADL bedömningar, förskrivning av hjälpmedel och samverkan med sjukgymnast/fysioterapeut, förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med & påverkar & utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig SG/FY, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef/gruppledare & omvårdnadspersonal.  Vi ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100 % Tillsvidare tjänst måndag-fredag. 

Sista ansökningsdag 
2019-10-15
Välkommen med din ansökan och CV.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Camilla Johansson telefon 072-085 70 59

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Referens

teamtailor-258387-112460

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till